Arek Suroboyo

Moco postingane Kang Rawins soal Jurnal Ngapak, gak ngerti kenopo kesentil pengen nulis nggae boso Suroboyoan. Opo sing diomongno Kang Rawins neng jurnal iku nggarai tergelitik.

Ganteng ya? ya? ya?

Ganteng ya? ya? ya?

Menowo sampean sing moco blog iki dudu arek Suroboyo, ora iso boso Jowo lan sak piturute, sepurane sing akeh yo. Monggo moco tulisanku sing liyane. Sanajan iso boso Jowo jugak mungkin aneh moco tulisan iki soale boso sing tak gae ki boso Suroboyo, dudu boso Jowo aseli.

Lahir lan gede nang Suroboyo, aku wani ngaku dadi arek Suroboyo.

Pasti wis sering krungu crito soal arek Suroboyo kan? kasar, ceplas-ceplos, emosian lan nekat? hahaha. Iso dianggep bener sih tapi yo gak bener kabeh. Lek arek suroboyo koyo sing tak tulis iku, berarti aku gak iso dianggep arek Suroboyo. Lha wong aku ki alus, njogo perasaane wong, trus kalem. Huahahaha. pencitraan poll.

Lha yok opo maneh, Suroboyo ki daerah panas, puanaaas  poll malah. Makane iku sing nggarai arek Suroboyo cepet panas. Tapi masio cepet panas, arek Suroboyo yo cepet mari. Ora suwi-suwi lek ngamuk. Bar yo bar.

Lan mergo arek Suroboyo ki ceplas ceplos, opo sing ono ndek pikiran langsung wae diomongno nang wonge. Ora usah dipendem trus digawe curhat nang wong liyo. Karuan lek diomongno langsung nang sing bersangkutan.

Koyo ngunu lah. Ngerti kan maksude yo?

PS. Ora nggae terjemahan yo. Sisan maneh sepurane gae sing ora ngerti boso Suroboyoan.

 

Advertisements

100 Comments

  1. Una
        • sing adil
    • Ina
      • sing adil
        • Ina
      • Ina
  2. duniaely
  3. utie89
      • utie89
    • sing adil
  4. dey
  5. ongakudewi
  6. Nisa
  7. uul
  8. Esti Sulistyawan
  9. beingine
  10. Hicha Aquino
  11. Evi
  12. rusydi hikmawan
  13. De
  14. Awan
  15. ninaninoz
  16. koplak
  17. sing adil

Rugi loh, habis baca gak komen! #Eh?! ;-P

Ad Blocker Detected

Saya menyajikan blog ini dan segala isinya gratis. Untuk mendukungnya, iklan ditampilkan di blog ini. Mohon dukungannya untuk mendisable ad blocker yang dipakai di bwosernya ya. Terimakasih! (^_^)

Refresh
%d blogger menyukai ini: