Weekly Photo Challenge: Free Spirit

It’s the third week since I didn’t participate for Weekly Photo Challenge. The first week was Merge, then followed by Urban. I’m not going to post those two since it will be unfair. Weekly Photo Challenge meaning that I should post the challenge in relevant week or fail to meet the challenge.

Without further ado, these are my interpretation to this week Weekly Photo Challenge: Free Spirit.

Butterlfy Resting

I took this picture on one of my bestfriends’ wedding day. People were running here and there to prepare wedding venue and I was one of the photographers. When I look around taking pictures of the venue details I found this little butterfly resting.

Gue ambil poto ini di nikahan salah satu temen baik. Waktu itu orang-orang asibuk menyiapkan tempat acara resepsinya dan gw jadi salah satu fotografer. Pas gw keliling ngambil foto detail tempat acaranya gw ngelihat kupu-kupu kecil ini lagi istirahat.

Kid and Water

This little girl was playing water from a fountain in a center of a shopping mall in Singapore in a broad daylight. The sun was shining so bright and people tried to get a piece of shade. But this little girl, running everywhere happily trying to catch water running all over. I remember crowd of people looking at her that day amused by her joyful laughter.

Gadis cilik ini main air dari air mancur ditengah mall di siang hari. Matahari bersinar terang banget dan orang-orang berusaha buat nyari bayangan gedung. Tapi gadis kecil ini, berlarian kesana kemari bahagia banget nyoba nangkep air yang bergantian keluar. Gw inget orang-orang berkeliling ngeliatin anak ini dan terhibur ama ketawanya yang ceria banget.

Clear Sky

I posted this picture once on my photoblog that already inactive now. I took the picture in the middle of Sunda Strait on my way to Lampung. A 3 hours over the sea trip give me a chance to experience a borderless space. Only me and other passengers, the ship, the sky and the sea.

Gw pernah post poto ini di photoblog gw yang udah gak aktif. Gw ambil potonya di tengah Selat Sunda dalam perjalan ke Lampung. 3 jam perjalanan yang kasih gw kesempatan untuk ngerasain ruangan tanpa batas. Cuma gw dan penumpang lain, kapal, langit dan laut.

Advertisements

33 Comments

  1. Ely Meyer
  2. Surya
  3. dea
  4. bintangtimur
  5. Pengamat Sosial
  6. arif
  7. evi
  8. Gen Puisi
    • Gen Puisi
  9. alaika

Rugi loh, habis baca gak komen! #Eh?! ;-P

Ad Blocker Detected

Saya menyajikan blog ini dan segala isinya gratis. Untuk mendukungnya, iklan ditampilkan di blog ini. Mohon dukungannya untuk mendisable ad blocker yang dipakai di bwosernya ya. Terimakasih! (^_^)

Refresh
%d blogger menyukai ini: