Weekly Photo Challenge : Near and Far

Seems that I need to think about more topics to post. After my last post, this is another Weekly Photo Challenge. This time around theme is about near and far. The challenge post mentioned:

Kayaknya gw perlu mikirin tema lain deh buat diposting. Setelah postingan terakhir gw, sekarang ngepost lagi soal Weekly Photo Challeng yang kali ini temanya soalΒ near and far. Di tantangan postingannya sih disebutin:

Β hope it inspires you to play with perspective

so here are mine:

Sun Rising

So this is every morning view just outside my door. I go to work everyday at 6.00 am as the sun rise and start to shine. To me, it’ s a blessing to see this every morning, given the chance to still live this beautiful life.

Jadi ini adalah pemandangan setiap pagi yang gw lihat pas keluar rumah. Gw berangkat kerja tiap hari jam 6.00 pagi barengan dengan matahari terbit. Buat gw, bisa melihat pemandangan ini tiap pagi adalah anugerah, tetep diberikan kesempatan untuk ketemu sama hidup yang indah.Β 

Morning Station

I posted this picture earlier on my morning wonder post a few back then. The view of empty Sudirman Train Station in the morning which just a moment before fully packed with workers from surrounding offices. I spent five to ten minutes everyday sitting here before I start my 20 minutes walk to my office.

Gw pernah ngepost poto ini sebelumnya di postingan morning wonders. Pemandangan Stasiun Sudirman yang kosong setelah sebelumnya penuh banget sama orang-orang kantoran yang kerja di daerah sekitarnya. Gw suka duduk-dudk lima sampe sepuluh menit sebelum mulai jalan 20 menit ke kantor.

Singapore’s City Hall

This picture was taken from my office room when I was attending training in Singapore last June. From my room I got the chance to see Singapore’s signature landscape. I took tons of picture back then. A very nice country actually.

Foto ini gw ambil dari kamar gw nginep waktu ada training di Singapura Juni kemaren. Dari kamar, gw dapet kesempatan buat ngelihat landsekap ciri khas Singapur. Gw ngambil banyak banget foto waktu itu. Negara yang lumayan bagus menurut gw.

Advertisements

59 Comments

  1. Surya
  2. newbeejr
  3. setio
  4. Evi
  5. newbeejr
  6. arif
  7. dea
  8. Gen Puisi
  9. Pungky KD
      • Pungky KD

Rugi loh, habis baca gak komen! #Eh?! ;-P

Ad Blocker Detected

Saya menyajikan blog ini dan segala isinya gratis. Untuk mendukungnya, iklan ditampilkan di blog ini. Mohon dukungannya untuk mendisable ad blocker yang dipakai di bwosernya ya. Terimakasih! (^_^)

Refresh
Translate Β»
Want to read other posts in English in this blog?Open
+
%d blogger menyukai ini: