Kategori
Uncategorized

How Long Do You Think You Could Go Without a Shower?

Interesting question and the answer is depend on when you ask it. Is it earling  morning or  evening the question is asked? If I’m asked in the morning and lets just assume I don’t have to go to work that day, I’ll just say 6 hours top! I will enjoy myself slothing in my bed […]

Kategori
Uncategorized

I Had an Accident

I had an accident tonight but I’m okay. Not Super Ok but I’m fine. A little black and blue in my face and scratches in the back of my hand and my thigh. The wounds sting a little bit. Got home at 9.00 pm from my office, what went over my had was that I had […]

Kategori
Uncategorized

Best Road Trip I’ve Ever Taken

Just joining daily post challenge and for today challenge as in the title. Best road trip I’ve ever taken. Well, since I had never have one before, I  mean road trip (according to Wikipedia, A road trip is a journey via automobile, sometimes unplanned or impromptu), I don’t really sure what to write. Duuh!! ~~.’   […]

Kategori
Uncategorized

The Accomplice of Capitalist Devil

It was an interesting day. I woke up 10 minutes past 10 am. Blew almost all my morning schedule. I planned to go swimming from 7 am until 10 am or so before i go to barber shop. Sweating all over since I use a very thick blanket woke me up. Dizzy, I couldn’t find […]

Kategori
Uncategorized

Happy Chapters

I’ll use english. It’s been five days since I was given the challenge. Already exceed the time limit. :'( The challenge is write down the happy chapters (or is it the happiest chapter?) in my life. Whatever it is I’ll write my happy chapters. When I was a little, what I can extracted from deep […]

Kategori
Uncategorized

Rumah Impian

Request #3. Gw diminta menuliskan soal rumah impian gw.  Lumayan gampang. Gw dibesarkan di keluarga kecil sederhana nan bahagia. Terdiri dari Bapak-Ibu-gw dan adik cewek. Gw tumbuh dan dibesarkan di rumah kos tiga kamar. Ruagan pertama dipakai sebagai ruang tamu yang dimodifikasi jadi ruang tamu-tidur, bukan ruang buat tamu tidur tapi ruang tamu yang ada tempat tidurnya. :D. […]

Kategori
Uncategorized

Soundtrack

Kemaren gw pergi karaoke ama temen-temen gw kuliah. Okti, Dian ama Kiki. Well Kiki sih temennya temen gw kuliah. Gw seneng karaoke. Bukan karena kemampuan nyanyi gw di atas rata-rata, sebaliknya kemampuan nyanyi gw parah banget meskipun ga separah giant juga (yang suka nonton Doraemon pasti tahu). Gw suka karaoke karena disitu bisa ngeluarin energi […]

Kategori
Uncategorized

Tambal Ban

Gw make motor Revo, Keluaran tahun 2007. Warna kuning ngejreng! Kenapa gw pilih warna kuning? waktu itu alesannya cuman biar gw bisa mengenali motor gw seketika, in an instant, pas gw nyari di parkiran. Ga pernah bermaksud to be flashy. Tapi anehnya pas temen-temen kuliah gw tahu motor gw, mereka langsung bilang: “pancen koen banget […]

Kategori
Uncategorized

Drugged

Gw ga ngerti harus make apa judulnya. Judul di atas kalo diterjemahin ke Bahasa Indonesia agak susah buat gw. Masa bahasa Indonesianya “diobatin?”. Padahal gw mau nunjukin kondisi mabok gara-gara obat. Hari Jum’at minggu lalu, sebelum gw beli mahar hari Sabtunya. Gw pulang sore. Jam 5 gw cabut dari kantor karena semua orang dah pada […]

Kategori
Uncategorized

Beli Mas Kawin

Kalo ada orang nanya ke gw aset apa aja yang gw punya pasti gw terbengong-bengong ngejawabnya. Tapi kayaknya setelah weekend kemaren gw jadi tahu harus jawab apa. Meskipun dikit dan kecil tapi tetep aja ada. Gw punya emas murni 10 gram. Sabtu kemaren baru aja beli emas murni logam mulia 10 gram. Oh ya, sekarang […]

Exit mobile version