Kategori
Uncategorized

Pak, Siapa Nama Sampean?

  NC-017. Nomor yang ada di kaca motor oknum polisi yang “membantu” gw untuk nitip uang denda tilang sebesar Rp. 100.000. Duit yang ada di dompet gw malem itu kebetulan itu.. Gw dah maksa mau bayar denda. Gw dah ngaku salah. Gw gamau “nitip” uang dendanya. Gw dipeluk, dibilang orang jawa emang gitu, kalo salah […]

Kategori
Uncategorized

8 or 10 cm more

28 tahun 11 bulan 14 hari. Seinget gw, ga pernah ada yang namanya sixpack. Jangankan sixpack, perut kempet (terepes) aja gw ga pernah punya. Ya perut gw. Penting bgt nih issue sampe harus jadi postingan pembuka setelah lama gw ga ngepost! Gw ngimpi punya perut sixpack dari dulu. Eh ga perlulah sixpack, rata aja tanpa […]

Kategori
Uncategorized

Things I Can’t Say No To

Half an hour before I reach Bandung, wondering about what are things that I can’t say no to. Food I can’t say no to pecel, the kind of East Java Pecel. Various kind of well cooked vegetables with spicy peanut sauce. Moreover if there is kembang turi (Sesbania Grandiflora) in it. Yummy! For me there’s nothing […]

Kategori
Uncategorized

You, Made It Through Month Two!

March, 1st 2011. Alhamdulillaah I made it through the first two months this year. Though it’s only a mere 58 days, there were so many things happened! Several important keystones happened in this short period of time. My little sister was proposed by now-her-fiance. After so many years she was always my little sister, but […]

Kategori
Uncategorized

Eye Twitching or Kedutan

Udah seminggu mata gw kedutan gak terkontrol. Dua hari pertama, gw gak mikir apa-apa soal kedutan ini, gw anggep wajar aja, tapi setelah berlanjut tiga hari kemudian, gw mulai kuatir. Kuatir kalo ada apa-apa ama mata gw. Apalagi gw pernah baca ada orang yang kelopak matanya ditempatin semut buat sarang! Aaargghh!! Gw bka browser, gw […]

Kategori
Uncategorized

Yayai! Sinetron Forevaaaa!!

Jam 2 pagi. Gw lagi ditengah jalan ngetik post yang seharusnya berjudul ‘What would it be? If I could have anything to eat right now’ sambil ganti-ganti channel TV. Guess that it’s the best time to write about food. Yeah!. Channel tivi yang satu nayangin film kingkong versi 76. Mungkin memang bukan versi terbaik, tapi […]

Kategori
Uncategorized

News Flash!

  Gw nulis di atas kasur. Ngantuk dan pengen tidur, mau nulis soal yang lain tapi belom dapet moodnya. Sambil liat MetroTV, tiba-tiba pengen aja nulis soal ini. Soal betapa ketinggalannya gw tentang apa yang terjadi di dunia ini. Hampir seharian ditempat tidur karena demam dan meriang akibat luka-luka akibat kecelakaan 2 hari sebelumnya, bikin […]

Kategori
Uncategorized

What would you tell yourself 10 years ago?

Another idea from dailypost, What would you tell yourself 10 years ago if you are given 5 minutes to do so? I admit I’m not so good at finding topic to post (I do envy Dian Retno with her wonderful posts in “Too Loud A Solitude”). 10 years ago, I was in my last year […]

Kategori
Uncategorized

How Long Do You Think You Could Go Without a Shower?

Interesting question and the answer is depend on when you ask it. Is it earling  morning or  evening the question is asked? If I’m asked in the morning and lets just assume I don’t have to go to work that day, I’ll just say 6 hours top! I will enjoy myself slothing in my bed […]

Kategori
Uncategorized

I Had an Accident

I had an accident tonight but I’m okay. Not Super Ok but I’m fine. A little black and blue in my face and scratches in the back of my hand and my thigh. The wounds sting a little bit. Got home at 9.00 pm from my office, what went over my had was that I had […]