Opo Yo?

Wis suwi rek gak ngapdet blog iki. Pirang wulan? ono rong wulan? telung wulan?

Mbuhlah.

Pengen Liburan

Pengen Liburan

Mbuh yo, gak ngerti kenopo kok akhir-akhir iki aku dadi mualeeees banget ngeblog. Males sing iso mbok artekne males mbuka wordpress lan bewe nang blog e konco-konco. Ora ono opo-opo sih, tapi kok yo moro-moro mood (halah gayane boso suroboyoan kok nggawe istilah mood) podo ilang babar blas. Ojo maneh mbalesi komen, ngetik postingan wae muales e pwoll.

Mikir-mikir pasti konco-konco sing mbiyen sering dolan mrene pasti wis bosen ndelok isine blog sing gak onok updetan. Trus opo maneh sing biasane sering komen-komenan. Sak jek-e aku gak tau maneh dulin nang blog e konco-konco pasti podo males mampir mrene maneh. Hahahaha. Iyo aku suudzon karena sampean kabeh. Sepurane yo,

Sing mbarai males ki sakjane aku dhewe yo bingung. Gak ngerti opo kaitane kok moro-moro dadi males banget mbuka halamane wordpress karo feedly. Pokoke sering e sakiki lek mbuka feedly yo cuma moco postingan konco-konco soko kunu wae. Ora marani langsung nang halamane langsung.

Mbuhlah kapan iki mood iso balik maneh. Sing pasti ora kakehan alasan. Pokoke lagi males ngeblog.

Sepurane sing uakeh yo Rek, konco-konco kabeh.

PS: sengojo maneh ora masang terjemahan. Iki arek Suroboyo lagi pengen (males) ngeblog.

Advertisements

53 Comments

  1. Yeye
  2. bintangtimur
  3. bintangtimur
  4. Ina

Rugi loh, habis baca gak komen! #Eh?! ;-P

Ad Blocker Detected

Saya menyajikan blog ini dan segala isinya gratis. Untuk mendukungnya, iklan ditampilkan di blog ini. Mohon dukungannya untuk mendisable ad blocker yang dipakai di bwosernya. (^_^)

Refresh
Translate »
Want to read other posts in English in this blog?Open
+
%d blogger menyukai ini: