Kategori
Uncategorized

Eye Twitching or Kedutan

Udah seminggu mata gw kedutan gak terkontrol. Dua hari pertama, gw gak mikir apa-apa soal kedutan ini, gw anggep wajar aja, tapi setelah berlanjut tiga hari kemudian, gw mulai kuatir. Kuatir kalo ada apa-apa ama mata gw. Apalagi gw pernah baca ada orang yang kelopak matanya ditempatin semut buat sarang! Aaargghh!! Gw bka browser, gw […]

Kategori
Uncategorized

Yayai! Sinetron Forevaaaa!!

Jam 2 pagi. Gw lagi ditengah jalan ngetik post yang seharusnya berjudul ‘What would it be? If I could have anything to eat right now’ sambil ganti-ganti channel TV. Guess that it’s the best time to write about food. Yeah!. Channel tivi yang satu nayangin film kingkong versi 76. Mungkin memang bukan versi terbaik, tapi […]

Kategori
Uncategorized

News Flash!

  Gw nulis di atas kasur. Ngantuk dan pengen tidur, mau nulis soal yang lain tapi belom dapet moodnya. Sambil liat MetroTV, tiba-tiba pengen aja nulis soal ini. Soal betapa ketinggalannya gw tentang apa yang terjadi di dunia ini. Hampir seharian ditempat tidur karena demam dan meriang akibat luka-luka akibat kecelakaan 2 hari sebelumnya, bikin […]

Kategori
Uncategorized

What would you tell yourself 10 years ago?

Another idea from dailypost, What would you tell yourself 10 years ago if you are given 5 minutes to do so? I admit I’m not so good at finding topic to post (I do envy Dian Retno with her wonderful posts in “Too Loud A Solitude”). 10 years ago, I was in my last year […]

Kategori
Uncategorized

How Long Do You Think You Could Go Without a Shower?

Interesting question and the answer is depend on when you ask it. Is it earling  morning or  evening the question is asked? If I’m asked in the morning and lets just assume I don’t have to go to work that day, I’ll just say 6 hours top! I will enjoy myself slothing in my bed […]

Kategori
Uncategorized

I Had an Accident

I had an accident tonight but I’m okay. Not Super Ok but I’m fine. A little black and blue in my face and scratches in the back of my hand and my thigh. The wounds sting a little bit. Got home at 9.00 pm from my office, what went over my had was that I had […]

Kategori
Uncategorized

Best Road Trip I’ve Ever Taken

Just joining daily post challenge and for today challenge as in the title. Best road trip I’ve ever taken. Well, since I had never have one before, I  mean road trip (according to Wikipedia, A road trip is a journey via automobile, sometimes unplanned or impromptu), I don’t really sure what to write. Duuh!! ~~.’   […]

error: Konten dalam blog ini dilindungi oleh hak cipta
Exit mobile version